fbpx

Aandagt voor:

Strategie

Een duidelijke en slimme strategie is het startpunt van doeltreffende communicatie

Soms is het nodig om jouw merk opnieuw uit te vinden. Want wat vroeger heel goed werkte, kan vandaag compleet achterhaald zijn. Het is daarom belangrijk om een heldere en actuele communicatiestrategie te hebben. Wij helpen jou graag om je doelen en aanpak duidelijk te hebben, zodat jouw merk scherp wordt gepositioneerd.

Emre Tamer

Online Creative

Vince Triesscheijn

Content creator

Meer weten over strategie?

Wij helpen je graag een sterke strategie neerzetten

Merkpositionering

Het woord zegt het eigenlijk al: bij een strategie kiest je de positie van je merk. Wat wil je bereiken? Welk imago wil je hebben? En hoe zorg je ervoor dat je de beste positie krijgt binnen die positionering? Gebaseerd op jouw visie, missie, kernwaarden en USP’s gaan we samen op zoek naar de essentie van je merk.

 

Bereik je doelgroep

Waarom een strategie zo belangrijk is? Omdat je met een goede merkpositionering je doelgroep helpt om keuzes te maken. Er zijn enorm veel opties en dagelijks ervaren we enorm veel communicatieprikkels. Door als merk duidelijk te laten zien wie je bent en waar je voor staat, maak je de keuze om voor jou te kiezen gemakkelijker. En dat is wat je uiteindelijk wil, toch?

 

 

Een zoektocht naar de USP’s van je organisatie

Wil jij een nieuw merk opzetten? Kan jouw merkpositionering wel een update gebruiken? Of ben jij op zoek naar het juiste verhaal om de verbinding te maken tussen je merk en je doelgroep? Onze strategen leggen samen met jou het doel van je organisatie bloot. Klaar om de zoektocht naar je USP’s te starten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Vraagje, praatje of serious business

Wij spreken je graag!