fbpx

Aandagt voor

Concept

Communicatie start met een goed idee

Een nieuw merk ontwikkelen? Een huisstijl laten maken? Of op zoek naar een originele invalshoek voor een campagne?  Communicatie begint altijd met conceptontwikkeling. Aan de hand van jouw vraagstuk gaan wij brainstormen om tot ideeën te komen. Die ideeën geven we vorm tot een overkoepelend en helder concept.

De kracht van een uniek concept

Wees slimmer dan je concurrentie

Veel mensen hebben bij communicatie het idee dat gezien worden een kwestie is van een zo hoog mogelijk marketingbudget hebben, maar dat is zeker niet altijd het geval. Wie gezien wil worden, dient vooral slimmer te zijn dan zijn concurrentie. En dat kun je bereiken met een goed idee. Een idee dat opvalt, de aandacht trekt en voor een sneeuwbaleffect zorgt.

Ritse Gierveld

Creative Director

Vince Triesscheijn

Concept & Content

Meer weten over concept creatie?

Wij helpen je graag met krachtige content 

Creativiteit in goede banen leiden

Creatieve concepten

Een creatief concept is vaak de kapstok om, meestal voor een langere periode, communicatie-uitingen aan op te hangen. Des te belangrijker om iets te bedenken dat echt uniek is.

Ideeën heeft iedereen, maar conceptontwikkeling kan een enorme uitdaging zijn, mede omdat het proces van idee naar uitvoering niet altijd lineair verloopt. Gelukkig weten onze conceptdesigners precies hoe je creativiteit in goede banen leidt. Wij hebben speciale creativiteitstechnieken die we toepassen om snel en effectief tot een creatief concept te komen. En ook voor een goede brainstormsessie kun je bij ons aankloppen.

Vraagje, praatje of serious business

Wij spreken je graag!