fbpx

Aandagt voor:

Creatie


Hoe creatiever, hoe beter! Want beeld dat opvalt heeft meer stopkracht. Binnen een paar seconden weet jouw doelgroep of ze je wel of niet leuk vinden. Als iets niet direct de aandacht pakt, scrollen ze verder. Aandagt is er in gespecialiseerd om werk te maken waarbij mensen wél stoppen met scrollen. Wij laten jouw merk opvallen in de overvloed aan informatie die mensen tegenwoordig over zich heen krijgen.

Maatwerk

Creatief werk dat gezien wordt


Op het gebied van creatie is alles mogelijk. Juist daarom is het belangrijk om samen te bepalen hoe we jouw boodschap gaan communiceren. Afhankelijk van de doelgroep en het doel van de campagne beslissen we samen welke middelen we inzetten. Creatie is bij ons geen lopendebandwerk, maar maatwerk. Want zó creëer je fans.

360 graden aanpak

Onze aanpak

Meer informatie over de mogelijkheden

Wij helpen je graag verder

Van een flitsende animatievideo tot een overtuigende huisstijl

Hoe wil jij gezien worden

Waar bureaus vroeger vooral in print, tv en radio dachten, zijn de mogelijkheden van creatie tegenwoordig eindeloos. Soms kun je een verhaal het beste tot leven brengen door het te animeren en op social media te verspreiden. Soms vormen video’s de beste basis voor je campagnes. Onderscheidende designs voor verpakkingen zijn dan weer essentieel om op te vallen als je een product wil verkopen. En een website is pas compleet als er mooie foto’s op staan. Creatie is een breed begrip, wat in elke vorm van communicatie een belangrijk onderdeel speelt.

Animatie

Met een animatie kun je een verhaal tot leven brengen. Denk hierbij aan bedrijfsanimaties of bewegende afbeeldingen voor op een website.

Campagnes

 

Een boodschap overbrengen doe je met een reclamecampagne. Onze designers zijn in staat om creatieve ontwerpen te maken voor slim gekozen communicatiedragers.

Drukwerk

Hoewel reclame steeds vaker digitaal wordt ingezet, zal drukwerk altijd een belangrijk onderdeel blijven van communicatie. Wij kunnen drukwerk realiseren; van flyers tot posters en zelfs complete magazine’s.

Video

Een (korte) film geeft snel een complete indruk van een bedrijf of (de werking van) een specifiek product. Wij kunnen zelfs drone’s inzetten voor extra spectaculaire beelden.

Huisstijl

Een huisstijl is het gezicht van een merk. Letterlijk. Het zorgt ervoor dat je wordt herkend en de juiste doelgroep aantrekt. Onze designers staan klaar om je visuele identiteit voor je uit te werken.

Fotografie

Onderscheidende fotografie is essentieel voor een goede merkbeleving. Denk aan sfeerbeelden, portretfoto’s en productfotografie. Wij kunnen foto’s maken in onze eigen studio, maar natuurlijk ook op locatie.

Vraagje, praatje of serious business

Wij spreken je graag!