fbpx

Aandagt voor

Creatie

Hoe creatiever, hoe beter!

Waarom? Omdat dat beeld meer stopkracht heeft dan een ander beeld. Binnen een paar seconden weet jouw doelgroep of zij je wel of niet leuk vinden. Als iets niet direct de aandacht pakt, scrollen ze verder. De experts van Aandagt zijn gespecialiseerd om werk te maken waarbij mensen wél stoppen met scrollen. Wij laten jouw merk opvallen in de overvloed aan informatie die mensen tegenwoordig over zich heen krijgen.

Onze aanpak

Ons team bestaat uit specialisten die als geen ander weten hoe ze creatieve ideeën om moeten zetten naar een sterk en krachtig design. Aandagt heeft de expertise in huis om een sterk en krachtig design om te zetten naar werkelijkheid. Denk daarbij aan foto- en videoapparatuur, een eigen studio en specialisten met jarenlange kennis en ervaring. Als full service bureau zijn onze specialisten nauw betrokken bij jouw merk. Bij ons geen dertien in een dozijn designs, maar sterke en krachtige ontwerpen die écht aanslutien op jouw merk.

Creatief werk dat gezien mag worden

Op het gebied van creatie is bij Aandagt alles mogelijk! Juist daarom is het belangrijk om samen te bepalen hoe we jouw boodschap gaan communiceren met jouw doelgroep. Afhankelijk van jouw doelgroep en het doel van de campagne beslissen we samen welke middelen we in gaan zetten. Bij ons is creatie maarwerk, geen lopende bandwerk. Wij zijn ervan overtuigd dat je op die manier fans creëert!

Meer weten over concept creatie?

Onze specialisten helpen je graag bij het ontwikkelen van een krachtig concept!

Van een flitsende animatievideo tot een overtuigende huisstijl

Waar bureaus vroeger vooral in print, tv en radio dachten, zijn de mogelijkheden van creatie tegenwoordig eindeloos. Soms kun je een verhaal het beste tot leven brengen door het te animeren en op social media te verspreiden. Soms vormen video’s de beste basis voor je campagnes. Onderscheidende designs voor verpakkingen zijn dan weer essentieel om op te vallen als je een product wil verkopen. En een website is pas compleet als er mooie foto’s op staan. Creatie is een breed begrip, wat in elke vorm van communicatie een belangrijk onderdeel speelt.

Animatie

Met een animatie kun je een verhaal écht tot leven brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bedrijfsanimaties of bewegende beelden voor op de website.

Video

Een korte film geeft snel een complete indruk van je bedrijf, een specifiek product of de werking daarvan. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en diverse apparatuur zoals drones in huis om extra spectaculaire beelden te kunnen maken.

Campagnes

Een boodschap overbrengen doe je met een reclamecampagne. Onze designers zijn in staat om creatieve ontwerpen te maken voor slim gekozen communicatiedragers.

Huisstijl

Een huisstijl is het gezicht van een merk. Letterlijk. Het zorgt ervoor dat je wordt herkend en de juiste doelgroep aantrekt. Onze designers staan klaar om je visuele identiteit voor je uit te werken.

Drukwerk

Hoewel reclame steeds vaker digitaal wordt ingezet, zal drukwerk altijd een belangrijk onderdeel blijven van communicatie. Wij kunnen drukwerk realiseren; van flyers tot posters en zelfs complete magazines.

Fotografie

Onderscheidende fotografie is essentieel voor een goede merkbeleving. Denk aan sfeerbeelden, portretfoto’s en productfotografie. Wij kunnen foto’s maken in onze eigen studio, maar natuurlijk ook op locatie.