fbpx

Aandagt voor

Online marketing

Laat je merk groeien

Online marketing is niet meer weg te denken. Als bedrijf is het een must geworden om online goed vindbaar te zijn en op het juiste moment je doelgroep te bereiken. Onze online marketeers hebben alle kennis en tools in huis om jouw merk digitaal zichtbaar te maken. Ze maken campagnes die direct meetbaar zijn en feilloos laten zien wat voor jouw merk werkt.

Een continu proces

Online marketing is een proces dat continu doorloopt en waar nodig, continu wordt bijgestuurd voor het optimale resultaat. Want met iedere interactie genereren we data. En die zijn leidend voor de volgende stap. Onze marketeers zetten dus niet enkel een online campagne op, maar checken ook continu wat wel en wat niet werkt. Als we dat weten optimaliseren we de campagne. Die resultaten kun je allemaal in handige rapportages vinden. Zo weet je precies wat een campagne kost en wat het oplevert.

Ook je online zichtbaarheid verbeteren?

Wij helpen je graag een sterke strategie neerzetten

De customer journey

De basis van internet marketing je doelgroep bereiken en deze tot actie laten over laten gaan. Je wil dat je bezoekers een actie ondernemen, bijvoorbeeld een aankoop doen of een contactformulier invullen.

Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk een duidelijk beeld van je doelgroep te hebben. Met welk doel komen ze op je site? En gaan ze ook daadwerkelijk over tot actie?

Een belangrijk onderdeel van internet marketing is het gedrag van je sitebezoekers in de gaten houden. Zo kunnen we zien hoelang iemand op je site blijft en welke pagina´s bezocht worden. Dit allemaal wederom om continu te kunnen finetunen en optimaal resultaat te behalen.

 

De juiste strategie

Met online marketing kun je heel specifiek je doelgroep bereiken. Met online campagnes, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en adverteren via zoekmachines (SEA) zorgen wij ervoor dat jouw merk zichtbaar is bij potentiële klanten.

Klaar om online gevonden te worden? Neem contact met ons op voor de juiste strategie. Want wanneer je de strategie op orde hebt haal je het meest uit je online activiteiten.

Op het moment dat de positionering en strategie op orde zijn gaan we, afhankelijk van de precieze wensen, aan de slag met creatie en content.

SEO

Organisch gevonden worden? Dan is het belangrijk om hier rekening mee te houden in je site, zowel qua techniek als qua inhoud. De site dient bijvoorbeeld een logische opbouw te hebben, snel te zijn en de juiste zoekwoorden te bevatten.

We moeten wel eerlijk zijn als het gaat om vindbaarheid. Concurrenten zitten ook niet stil en op populaire zoekwoorden is veel concurrentie. Organisch gevonden worden is dan ook een weg van de lange adem. Maar wel eentje die zeer belangrijk is binnen online marketing.

SEA

Naast organisch op zoekwoorden gevonden te worden, kun je ook adverteren op specifieke zoektermen. Dit heet SEA. Bij Aandagt weten wij precies hoe je een effectieve Google Ads-campagne kunt opzetten. Dit met als doel om zo veel mogelijk relevant verkeer uit je campagnes te halen, tegen lage kosten.

Eén van de grote voordelen van SEA? Je kunt heel specifiek inzien wat wel werkt en wat niet. Hierdoor kun je continu bijsturen, zodat je zeker weet dat elke marketingeuro nuttig wordt uitgegeven.