fbpx

Aandagt voor

Content

Klanten aan je merk binden doe je door het bieden van relevante content. Content die op het juiste moment op het juiste kanaal verschijnt. Content die zorgt voor communicatie én interactie. Bij Aandagt hebben wij alle kennis in huis om pakkende content te maken voor social media, nieuwsbrieven en landingspagina’s.

Meer weten over strategie?

Wij helpen je graag een sterke strategie neerzetten

Speel in op de behoefte van je doelgroep

De kunst van content marketing

Bij content marketing is het de kunst om goed te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is. Je speelt in op deze behoefte door content te maken die vermaakt, informeert en voor leads zorgt. Deze content bied je aan in de juiste mix, via de juiste kanalen en op het juiste moment. En wil je extra veel mensen bereiken, dan kun je de content ook nog boosten voor extra bereik.

Creatieve content valt op. Daarom focussen we ons bij Aandagt altijd op een originele invalshoek. Door een originele twist te geven aan content pak je de aandacht, krijg je meer interactie en bereik je meer mensen. En met een beetje geluk ga je zelfs viral.

Aandagt heeft alles in huis om creatieve content te produceren. Denk aan foto- en videoapparatuur, een eigen studio en briljante content creators. Als full service communicatiebureau zijn wij heel betrokken bij jouw merk. Daarom hebben we zeer regelmatig contact over de contentcreatie. Bovendien geven we ook aan hoe goed de content gescoord heeft en waar we mogelijkheden zien om te verbeteren.

Grip op je content

Contentkalenders

Veel bedrijven onderschatten de kracht van contentmarketing. “Oh ja, we moeten ook nog iets op social media plaatsen” is een veelvoorkomende gedachte. Echter, online scoren vergt een serieuze aanpak. Daarom werken wij bij Aandagt met contentkalenders.

We plannen ruim van tevoren precies in op welke momenten we over welke onderwerpen willen publiceren. Hierbij houden we ook rekening met speciale dagen, zodat we kunnen inhaken op actualiteiten.

De content die we maken is een brede mix van onder andere illustraties, foto’s, animaties, infographics en blogs. Op deze manier versterken we jouw merk met creatieve content die klanten fan laat worden van jouw producten en/of diensten.