fbpx

Onze diensten

Communicatie van A tot Z

In al die jaren dat Aandagt bestaat hebben wij de wereld flink zien veranderen. Waar we vroeger vooral dachten in print, radio en tv, zijn er tegenwoordig steeds meer manieren waarop je het hart van je klant kunt veroveren. Als full service communicatiebureau weten wij precies welke middelen we het beste kunnen inzetten om mensen verliefd te laten worden op jouw merk.

Ons doel is om volledig te ontzorgen. Wij werken een strategie uit, bedenken een origineel concept en gieten het idee vervolgens om tot doeltreffende content. In deze digitale tijden kunnen we precies inzien wat aanslaat en wat niet, zodat we een campagne continu kunnen finetunen en jij het beste resultaat behaalt.

Strategie

Een slimme strategie vormt de basis voor effectieve communicatie. Bij Aandagt Reclame & Marketing begrijpen we het belang van het positioneren van jouw merk. We gaan nog een stap verder door krachtige content campagnes te creëren die niet alleen opvallen, maar ook echt aanslaan bij jouw doelgroep. Onze expertise en ervaring zorgen ervoor dat jouw boodschap de juiste snaar raakt en langdurige impact heeft. Als jouw partner in het bereiken van impactvolle reclame, zorgen wij ervoor dat jouw merk gezien en gehoord wordt in een competitieve markt. Samen gaan we voor succes en laten we jouw merk stralen!

Bouw een geliefd merk

Sterke merken hebben over alles nagedacht. Ze hebben scherp in beeld wie ze zijn, wie hun klanten zijn en waar hun behoeftes liggen. Ze hebben een duidelijke huisstijl, weten via welke kanalen ze willen communiceren en hoe ze dat gaan doen.

Wie daarin slaagt, bouwt een merk dat herkenbaar is en geliefd zal zijn. Het merkverhaal is de kapstok voor alle content van je bedrijf. Vanuit de strategie kunnen creatieve concepten worden ontwikkeld die de identiteit van je merk vormgeven.

Of het nu gaat om de introductie van een nieuw product binnen de foodbranche of een bewustwordingscampagne voor de overheid – voor ons is niets nieuw.

Wat ons betreft zit het geheim in de aandacht trekken. Juist in deze digitale tijden komen we continu in aanraking met reclame. Scroll een paar minuten door Facebook en je ziet de ene na de andere advertentie. De truc is om op te vallen tussen al die uitingen. En dat kan enkel met een strategie en sterkte concepten.

Concept

Creatief werk dat gezien wordt, werkt beter dan saai werk

Onze hoofden zitten altijd vol met creatieve ideeën. Tijdens de conceptontwikkeling combineren we die ideeën met inhoud, zodat jouw merk op unieke wijze wordt gepromoot onder je doelgroep.

Webdevelopment

Een goede website is een goede eerste indruk

Onze webdevelopers weten als geen ander hoe ze techniek, vorm en gebruiksgemak kunnen laten samenvloeien tot een site die voor leads en/of sales zorgt. Onze marketeers zorgen ervoor dat je site ook daadwerkelijk wordt gevonden.

Design communiceert en converteert

Bij Aandagt geven wij merken een smoel. Onze designers weten als geen ander hoe we de identiteit van jouw merk om kunnen zetten naar een unieke huisstijl die herkenbaar is en tot in de kleinste details klopt. Van de vormen tot de kleuren en lettertypes. Alleen als elk onderdeel klopt, klopt het geheel.

Sterk merkdesign leidt tot ontwerpen die laten zien waar een merk voor staat. Neem bijvoorbeeld McDonald’s, dat van een rode kleuren naar groene kleuren ging om een ‘gezondere’ uitstraling te hebben.

Jouw doelgroep in beweging brengen? Bij Aandagt ontwerpen wij maar al te graag flitsend werk voor jouw merk. Wij zijn thuis in zowel offline design (print, radio, tv etc.) als in online design (websites, social media etc.).

Als merk wil je niet vergeten worden. Het is daarom belangrijk om regelmatig gezien te worden. Aandagt kan een complete contentkalender ontwikkelen. Niet alleen realiseren wij alle content, wij zullen het ook publiceren en de statistieken analyseren.

Online vindbaar én online zichtbaar

Een merk zonder website is geen merk. Online zichtbaar zijn is niet meer weg te denken binnen een marketingstrategie. Wij ontwikkelen sites en webshops die uitermate gebruiksvriendelijk zijn, zodat bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Techniek, vindbaarheid, user experience en conversie integreren we feilloos met elkaar.

Met een goede website ben je er echter nog niet. Onze online marketeers hebben alle kennis in huis om ervoor te zorgen dat je site ook daadwerkelijk wordt gevonden binnen Google. Wij kunnen SEO-content maken voor extra vindbaarheid. En om nóg betere resultaten te behalen zetten wij online campagnes op. Groot voordeel is dat online alles is in te zien. Onze markteers zien precies wat werkt en wat niet, zodat we continu kunnen bijsturen.

Merken die jou voorgingen