fbpx

Alles in huis

Aandagt voor jou!

Als full-service digitaal bureau beschikt Aandagt over alle benodigde specialisten en kennis om jouw bedrijf online succesvol te maken. Ons jonge en creatieve team streeft er voortdurend naar om grenzen te verleggen. Samen met jou behalen we niet alleen mooie resultaten, maar streven we ook naar de absolute top.

Even voorstellen

Wij maken jouw bedrijf online beter zichtbaar

Of het nu gaat om een video, advertentie, website of complete campagne; als je niet gezien wordt, is alles voor niks geweest. Bij Aandagt bijten we ons vast in jouw organisatie om helder te krijgen wie jullie zijn en wat jullie uniek maakt. Wij zorgen ervoor dat je opvalt in de overvloed aan reclame-uitingen. Ons jonge team bestaat uit creatieve mensen die helemaal thuis zijn in alle moderne marketingdisciplines, zowel offline als online. Daarbij kleuren wij niet uitsluitend binnen de lijntjes. Want juist als je dat durft wordt een merk écht gezien en geliefd.

Alles in huis

Complete ontzorging

Het team van Aandagt bestaat onder meer uit conceptdenkers, developers, designers, filmmakers en online marketeers. Omdat we al deze disciplines in huis hebben, kunnen we snel schakelen en het beste resultaat garanderen.

Onze stappen

Plannen

b

Bedenken

Realiseren

Raken

Een full service communicatiebureau

Dit is wat wij doen

In deze digitale tijden is het nóg belangrijker om een eigen verhaal te hebben en de meest effectieve middelen in te zetten om jouw doelgroep te bereiken. Aandagt is een full service communicatiebureau. Wij bieden de helpende hand van begin tot eind, met de benodigde expertise op alle vlakken.

Strategie

Een duidelijke en slimme strategie is het startpunt van doeltreffende communicatie. Wanneer je de doelen en aanpak duidelijk hebt, is het een stuk eenvoudiger om jouw doelgroep te bereiken en te activeren. Wij helpen graag om jouw merk en/of campagne scherp te positioneren.

Content

Relevante content is dé brandstof van online marketing. Daarom is het belangrijk om onderscheidende content te maken. Bij Aandagt hebben wij alle kennis in huis om pakkende beelden en teksten te maken voor social media, nieuwsbrieven en landingspagina’s.

Concept

Noem ons gek, noem ons vreemd, maar onze hoofden zitten altijd vol met creatieve ideeën. Gelukkig weten wij hoe we deze creativiteit in goede banen kunnen leiden. Tijdens de conceptwikkeling combineren we inhoud met creativiteit. Daarmee creëren we concepten die jouw merk op unieke wijze weet neer te zetten.

Online marketing

Online zichtbaar zijn is essentieel. Onze online marketeers hebben alle kennis en tools in huis om jouw merk digitaal zichtbaar te maken. Ze maken jouw campagnes direct meetbaar en laten je feilloos zien wat voor jouw merk het beste werkt.

Creatie

Van een flitsende animatievideo tot een overtuigende huisstijl: onze designers weten precies hoe ze jouw merk kunnen vertalen naar treffende creaties. Want creatief werk dat gezien wordt, werkt nou eenmaal beter dan saai werk. Oftewel: als het niet creatief is, verkoopt het minder goed!

Webdevelopment

Een merk zonder een site is geen merk. Het is zelfs vaak de eerste kennismaking met een merk. Erg belangrijk dus dat bezoekers een goede indruk hebben en kunnen vinden wat ze zoeken. Wij ontwikkelen sites en webshops die uitermate gebruiksvriendelijk zijn voor zowel de beheerder van de site als de bezoeker. Design, techniek, vindbaarheid en conversie worden feilloos met elkaar gecombineerd.

Jij wilt toch ook alle aandagt?

Wij staan klaar om  jouw te helpen met je communicatie vraagstuk.

Merken die jou voorgingen

Join the club

Jobs

Wil jij deel uitmaken van het meest creatieve bureau van Oost-Nederland? Aandagt is altijd op zoek naar talent dat zichzelf durft uit te dagen.

Samen meer aandacht creëren!

Jouw merk de verdiende aandacht geven? Wij staan klaar voor jou. Stuur ons een bericht en misschien werken we binnenkort wel samen.

Locatie

Aandagt reclame & marketing
Einsteinstraat 8B
7601 PR Almelo

0546 85 03 69
[email protected]
www.aandagt.nl